SUN’IY NEYRON TO’RLARI VA UNING TADQIQI - Nigora Qayumova Shamsiddin qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Kalit so'zlar: neyron, seriy moddalar, akson, dendirit, sinopis, sun'iy neyron to'rlari, tugunlar, kirish signallari, chiqish signallari vazn koeffitsienti.