БАРКАМОЛ АВЛОДНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА БОЛАЛАР ЎЙИНЛАРИНИНГ РОЛИ ВА ЎРНИ - Наргиза ИСОҚОВА (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Бу мақолада ўйинларнинг болаларни соғлом ва баркамол бўлиб вояга етишида ўйинларнинг ўрни ва роли ҳақида ёритилган.