MARKAZIY FARG'ONANING SAVZAVOT VA POLIZ EKINLARI ENTOMOKOMPLEKSI - Qayumova Oygul Ismoiljonovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Markaziy Farg’ona hududidagi sabzavot va poliz ekinlarining zararkuradalari haqida ma’lumot keltirilgan. Ushbu zarakuradalarning biologiyasi, ekalokik xusiyatlari, miqdoriy ko’rsatkichlari, zarakurandalik xususiyatlar, klassifikatsiyasi haiqda qisqacha bayon etilgan.