O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA TARIX FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR O‘QUVCHILARNING FANGA BO‘LGAN QIZIQISHINI OSHIRISHDA, QOLAVERSA MAVZULARNI OSON TUSHUNISHLARIGA, BILIM VA KO’NIKMALARINI MUSTAHKAMLASHDA MUHIM AHAMIYAT KASB ETADI - Kabilova Lola Hamrayevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ,,O‘rta ta’lim maktablarida tarix fanini o‘qitishda zamonaviy texnologiyalar o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishini oshirishda, qolaversa mavzularni oson tushunishlariga, bilim va ko’nikmalarini mustahkamlashda muhim ahamiyat kasb etadi,, haqida fikr yuritilgan.