INTENSIV BOG'LARGA ORGANIK O'G'ITLAR BILAN ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASI - Hayitov Bobur Komilovich; Boyqulova Gulrux Abdullayevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada intensiv bog'larda organik o'g'itlar bilan ishlov berish texnologiyasidan foydalanganda mevali daraxtlarning ildiz bilan oziqlanishini yaxshilash, hosildorligini va noqulay sharoitlarga chidamliligini oshirishning muhim usullari taqdim etilgan. O'g'itlarning roli intensiv bog'dorchilikda foydalanish bilan ortadi.