MAKTABGACHA TA`LIM DASTURIDA PEDOGOGIK ILMIY TADQIQOT METODLAR - Yakubova Aziza Murodullayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta`lim dasturida pedagogik ilmiy tadqiqot metodlari: adabiyotlarni o'rganish metodi, kuzatish metodlari, suhbat metodi haqida so`z yuritiladi va ularga tavsif beriladi