IQTISODIY INTEGRATSIYA JARAYONI RIVOJLANISHINING XUSUSIYATLARI VA SHART-SHAROITLARI - Sodikov Zokir Rustamovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Bu maqolada iqtisodiy integratsiya nazariyasining rivojlanish shart-sharoitlari va unga ta’sir etuvchi omillarning o’ziga xos jihatlari o’rganilgan.