SHAKAR O’RNINI BOSUVCHI MAHSULOTLAR - Qobilov Feruz Shuxrat o’g’li; Fayzullayeva Gulchehra Akbarali qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shakar o’rnini bosuvchi qandli diabet kasalligida iste’mol qilsa bo’ladigan totlantiruvchilar haqida ma’lumot berilgan.