TAEKWONDO SPORT TURIDAGI YANGI MUSOBAQA QOIDALARI - Nasiba Umarova Sirojiddin qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Jahon Taekvondo Bosh assambleyasi taekvondoning g’olib bo’lishini ta’minlash va uning global fan bazasini iloji boricha ko’proq jalb qilish bo’yicha o’z majburiyatlarini bajarish doirasida tanlov qoidalariga bir nechta o’zgarishlar, taekwondo sport turidagi yangi musobaqa qoidalari haqida so`zyurutiladi