BOSHLANG’ICH SINFLARDA O’QITISHNING ZAMONAVIY VA SAMARALI USULLARI - Ergasheva Shaxnoza Anarqulovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada yuksalish sari odimlayotgan bir davrda mustaqil diyorimizga milliy g’ururi baland , vatanni sevadigan va ardoqlaydigan, yoshlarni ta’lim-tarbiyasi.Boshlang’ich sinflarda o’qitishning zamonaviy va samarali usullari to’g’risida fikr mulohazalar bildirilgan.