BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARNI DARSDAN TASHQARI O‘QISHNING SAMARADORLIGI - Yusupova Sevara Davletiyar qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarning o‘qish darslarida sinfdan tashqari o‘qish darslarini tashkil etishning o‘ziga xos xususiyatlari haqida fikrlar bildirilgan.