O‘ZBEKISTONNING QADIMGI TARIXIGA BIR NAZAR - Аtaullayeva Lobar Tоshmatovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Tarix darslari orqali o‘quvchilar ongida vatanga muhabbat, mustaqillik va ozodlik g‘oyalarini singdirish, O‘zbekistonning qadimgi tarixi, topilmalar ushbu maqolada o‘z aksini topgan.