O’ZBEKISTONDA YOSHLARNI VATANPARVARLIK RUXIDA TARBIYALASHDA BOSHLANG’ICH TAYYORGARLIKNI O’RNI - Davlatov Jamoliddin Qurbonboy o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya : Tez suratlarda rivojlanib borayotgan yurtimizda yoshlarni vatanga bo’lgan muhabbatini oshirish, ularni vatanparvarlik ruxida tarbiyalash uchun ko’plab ishlar amalga oshirilmoqda ,ularni ma’nan yetuk jismonan baquvvat qilib tarbiyalash uchun birinchi navbatda boshlang’ich tayyorgarlikni o’rni yuqori .Bu maqolada yoshalarni vatanparvarlik ruxida tarbiyalashda boshlang’ich tayyorgarlikni o’rni tadqiq etilgan .