"SHAXS OTI YASOVCHI QÒSHIMCHALAR" MAVZUSIGA INNOVATSION YONDASHUV - Xojimatova Karimaxon (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada o’quvchilarga "shaxs oti yasovchi qòshimchalar" mavzusini o’qitishda, innovatsion texnologiyalardan foydalanish va bu orqali tasavvur va bilimlarini o’stirishga oid ma’lumotlar bayon etilgan.