LEYKEMOID REAKSIYALAR VA LEYKOZLAR DIFFERENSIAL TASHXISI - Kurbonova Z.Ch.; Babadjanova Sh.A. (Journal of new century innovations, 2023)
Leykemoid reaksiyalar organizm himoya reaksiyasi bo’lib, qonda yetilmagan qon hujayralari chiqishi bilan xarakterlanadigan patologik jarayondir. Leykemoid reaksiyalar - mustaqil kasallik emas. Qonda yetilmagan qon hujayralari chiqishi tufayli leykemoid reaksiyalar bilan leykozlarni differensial farqlash lozim.