«QO'RQOQ BUG'U» ERTAGI ASOSIDA SO'ZDAN SO'ZNING FARQ DOIRASINI OCHIB BERISH - Qarshiyeva Muborak Arslonbek qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Matn tuzishda o'quvchilar so'zni o'z o'rnida qo'llay olishi, so'zni so'zdan farqlab ishlatishi uchun ushbu maqolada ko'nikmalar berilgan. Biror predmetning holat-xususiyati, voqea-hodisaning qay tarzda yuz berganini ifodalash so'zlarni qay o'rinda ishlatish bilan bog'liqdir.O'quvchilar matn tuzishda so'z birikmalaridan, iboralardan foydalanishini ta'minlash lozimligi ko'rsatib o'tilgan.