OʻSIB KELAYOTGAN YOSH AVLODGA HOZIRGI KUNDAGI ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING SALBIY VA IJOBIY TAʼSIRI - Gulxanova Fotima Akramjon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Bolalarga koʻproq ma’naviy bilim berishni ta’minlash, ota-onalar oʻz farzandlarining kelajagiga befarq boʻlmasliklari, bolalarni boʻsh vaqtlarini unumli tashkil etish, ularni mobil aloqaga bogʻlanib qolmasligi uchun turli xil usul va metodik yoʻllar oʻylab topishlari va bolalar hayotida amaliy qoʻllashlari lozim.