BIOLOGIYA DARSLARIDA EKOLOGIK EKSKURSIYALARNI TASHKIL QILISH - Umida Hakimova Hamidullayevna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada biologiya darslarida ekologik ekskursiyalarni tashkil qilish metodikasini rivojlantirish, ekskursiyalarni rejalashtirishda o'qituvchi mahalliy tabiiy ob'ektlar va sharoitlar, biologiya jarayoniga ekskursiyalarni kiritishi to'g'risida to'liq fikr yuritilgan.