TURLI XIL O'SIMLIKLAR, HAYVONLAR VA HASHOROTLAR ANIQLASH VA TASNIFLASHNI O'RGATISH USULARI - Akzamov V.B.; Axmatova Z.T. (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: MTT tarbiyalanuvchilarini tabiat bilan tanishtirishning nazariy asoslari va mantiqiy asoslari, jumladan, ekologik ta’limning ahamiyati, tabiat bilan hayvonlarni tasniflashni o’rgatish xaqida gap ketadi.