ЁНҒОҚ ЕТИШТИРИШНИНГ ИҚТИСОДИЙ САМАРАДОРЛИГИНИ БАҲОЛАШНИНГ УСЛУБИЙ АСОСЛАРИ - Раxмонова Барно Соxибжоновна; Исламова Дилобар Таиржановна (Journal of new century innovations, 2023)
АННОТАЦИЯ Ўзбекистон қишлоқ xўжалигида амалга оширилаётган аграр ислоҳотлар маҳсулот ишлаб чиқариш тармоқларини ривожлантириш билан биргаликда, маҳсулотларнинг иқтисодий самарадорлигини ривожлантириш, аввал эътибордан четда қолган, аммо ҳозирда дунё бозорида талаб ортиб бораётган соҳаларни кенгайтиришни ҳам кўзда тутмоқда.