YOSHLARDA SOGʻLOM TURMUSH IMMUNITETINI SHAKLLANTIRISH YOʻLLARI - Qaxxarova Oʻgiloy Adxamjon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annatatsiya: Ushbu maqolada Yoshlarda sogʻlom turmush immunitetini shakllantirish yoʻllari, yetarli uyquga ega bo'lish, Muntazam ravishda mashq qilish, Muvozanatli dietani iste'mol qilishlar haqida ma’lumotlar berildi.