YOZUVCHINING BAXTI, YOXUD O‘TKIR HOSHIMOV SAMARALI IJODI - Hamrayeva Madina Nodirbek qizi; B. Karimov (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Xalqimiz sevgan adib o‘tkir hoshimov sermahsul ijod qilgan mualliflardan sanaladi. Maqolada yozuvchining mana shu samarali ijod yo‘li va bu yo‘lda uchragan ba’zi to‘siqlar haqida gap ketadi. Bundan tashqari maqolada muallifning ba’zi asarlari tahlili ham berilgan.