PSIXOLOGIYA VA UNING ASOSIY KONSEPTLARI - Mamanazarova Moxinur Botirali qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada psixologiya va uning asosiy konseptlari, psixologiyaning inson psixologiyasini tushunish va boshqarishga oid asosiy konseptlari, o'qitishning psixologik tamoyillari, o'qitish psixologiyasidagi qiyinchiliklar haqida to'liq bayon qilingan.