РАЗВИТИЕ ПРОСТРАНСТВЕННОГО ВООБРАЖЕНИЯ У ШКОЛЬНИКОВ ЧЕРЕЗ РАЗЛИЧИЕ ЦВЕТОВ - Очилов Фарход Эгамбердиевич; Абдусаломова Дилноза Акрам кизи (Journal of new century innovations, 2023)
Аннотация: Ta'lim insonni kamolotga yetkazish uchun poydevor hisoblanadi. Shunday ekan bola shaxsining har tomonlama rivojilanishida har bir detalning ahamiyati katta. Ushbu magola orqali ranglar bolalar xarakterini, kayfiyatini, hattoki ichki olamiga ta'siri haqida so'z boradi.