YAYRA ABDULLAYEVA - Fotima Ismoilova (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yuksak iste’dodli va el suygan aktrisa Yayra Abdullayevaning san’atga qanday kirib kelganligi, turmush tarzi, teatr va kinoda gavdalantirgan bir necha o‘nlab rollari, unga ishonib topshirilgan rol ustida qanday ishlashi haqida ma’lumot keltirib o‘tiladi.