RAQAMLI MUHITDA MIJOZLARNING EHTIYOJLARI VA XATTI- XARAKATLARINI O'RGANISH UCHUN TAHLILIY USULLARNI QO'LLASH - X.Masharipova (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada raqamli muhitda mijozlarning ehtiyojlari va harakatlarini o'rganish uchun analitik usullarning qo'llanilishi o'rganilgan. U mijozlarning xatti-harakatlari to'g'risida tushuncha olish uchun ma'lumotlarni tahlil qilish usullaridan foydalanishning ahamiyatini ta'kidlaydi, tez-tez ishlatiladigan turli xil analitik usullarni muhokama qiladi, ushbu usullar orqali olingan natijalarni taqdim etadi va ularning oqibatlari to'g'risida har tomonlama muhokama qiladi. Maqola tashkilotlarga mijozlarning ehtiyojlarini tushunishni kuchaytirish va shunga mos ravishda strategiyalarini optimallashtirish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.