BOSHLANG'ICH SINF O'QITUVCHILARIDA KASBIY KOMPONENTLIKNI RIVOJLANTIRISH VA UNING TA'LIM JARAYONIDA AHAMIYATI - Urametova Roza Shamdikelovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Biz bu maqolada boshlang'ich sinf o'qituvchilari va ularning ish faoliyatida kasbiy kompotentlikni rivojlantirish usullari haqida bayon qilamiz.