HOMILADOR VA EMIZIKLI AYOLLARDA TEMIR TANQISLIGINING OLDINI OLISH VA DAVOLASH - Mirzabekova Mashxura Baxodirovna; Arziyeva Gulnora Borievna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada temir tanqisligi uni oldini olish haqida ma’lumotlar berilgan.