“NAVOIY NIGOHI TUSHGAN” SHOIRLAR IJODINING GʻOYAVIY-BADIIY TALQINI - Shohsanam Rayimova (Journal of new century innovations, 2023)
Ushbu maqolada Navoiy nigohi tushgan ijodkorlardan ayrimlari haqida so’z boradi. Navoiy nigohi tushgan shoirlar deyilganda “Navoiyning nigohi tushgan” to’plamidan o’rin olgan ijodkorlar ijodi tahlilga tortilgan.