"GENETIK GOMEOSTAZ" - Mumtozjon Tursunov G’ayratjon o’g’li; Mirzajon Yuldashev Bahromjon o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Molekulyar genetik darajada genetik gimeostazni saqlash, genetik gomeostazning mutagen mutatsiyalarini o'rganish.