“RIBOSOMA VA UNING FUNKSIYASI” - Mumtozjon Tursunov G’ayratjon o’g’li; G’ofurov G’ofurjon Xomidjon o’g’li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: ribosoma va uning funksiyasini tirik organizmlar uchun axamiyati