ISKANDAR ZULQARNAYNNING HINDISTONGA QILGAN YURISHI - Davronov Ulug'bek; Yusupov Shahzodbek Bahodirovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Makedoniya armiyasining jang olib borish usullari va harbiy san’ati xaqida qisqa yoritilgan. Ushbu maqola Oliy va O‘rta maxsus ta’lim muassasalari talabalariga harbiy san’at sirlari bilan yaqindan tanishish uchun mo‘ljallangan.