PHRASAL VERBS AND THEIR TRANSLATION PROBLEMS IN UZBEK LANGUAGE - Feruza Nurbekova (Journal of new century innovations, 2022)
Bu maqola hozirgi dolzarb bo`lgan ingliz tilidan o`zbek tiliga to`g`ri tarjima qilish va so`zlardagi murakkablik yani felli birikmalarni to`g`ri tarjima qilish va qila olish haqida. Shu bilan birga gapda ishlata olish yo`llari haqida.