WEB-HUJJATLARNI YARATISHNING ONLINE VA OFFLINE VOSITALARI BILAN ISHLASH - N.K.Sayidova; X.U.Mamadaliyev; F.U.Noraliyeva (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Web-hujjatlarni yaratishning online va offline vositalari bilan ishlash haqida ma’lumot berilgan.