6-7 YOSH BOLALARNI SIFATLI MAKTABGA TAYYORLASH - Kokanboyeva Gulhayo Botirjon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim bosqichi uzluksiz ta’limning eng muhim, ma’suliyatli bola tarbiyasi va talim olish poydevori, maqolada bolarni maktabga tayyorlash jarayonida sifat samaradorligini oshirish uchun amalga oshirish metodlar.