MUSIQADA TA’LIM - Nuraliyeva Zuhra Anvarovna; R.Z.Xayrov (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqola musiqa san’atida ta’limning o‘rni va uning rivojlanishi yo‘llari tadqiq qilindi.