BOLALARDAGI TUG'MA YURAK NUQSONLARINING MORFOLOGIK XUSUSIYATLARI - Po'latov Habibulla Hayrullayevich; Allaberganov Dilshod SHavkatovich; Hamroyev Farrux Jo'rayevich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, bolalarda va boshqa turdagir bemorlarda tug’ma yurak nuqsonlari, uning kelib chiqishi, analizlari, davolash usullari haqida, oldini olish chora tadbirlari to’g’risida so’z boradi.