IQTISODIY O`SISH TAHLILI VA MODELLARI - Narimov Jandarbek Anarmatovich (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada iqtisodiy barqarorlik, o`sish haqidagi tahliliy fikrla ilgari surilgan. Jumladan, mamlakatning iqtisodiy rivojlanishi nimalarga bog`liq ekani haqida to`xtalib, asosiy ishtirokchi mexanizmlari keltirib o`tilgan. Shuning dek, bu borada mamlakatimiz erishayotgan yutuqlar aniq raqam va faktlar bilan keltirib o`tilgan.