MAKTUBLARNING TARIXI HAQIDA - Abdurayimova Irodaxon Iqboljon qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada badiiy adabiyotning epistolyar janrini hosil qiluvchi maktublarning ilk tarixiy kelib chiqishi haqida atroflicha fikr yuritilgan bo’lib, ushbu fikrlar adabiyot tarixida katta o’rin egallagan asarlar bilan dalillangan.