O’SMIRLAR MAFKURAVIY IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA - Kenjayev Hasanboy Atanazarovich; Avezov Olmos (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada bugunning dolzarb masalasi o'smirlik yoshida mavkuraviy imunitetni shakllantirish masalasi yoritilgan. Mafkuraviy immunitetni shakllantirish — jamiyatning eng muhim vazifasi yoshlarning milliy his-tuyg'ulari, maqsad va intilishlari, ma'naviy-ma'rifiy va ruhiy-axloqiy darajasiga bevosita bog'liq ekanligi bayon etilgan.