TIBBIY ETIKA VA DEONTOLOGIYA ASOSLARI - Yusupov Hamza Safarovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tibbiyotga kirish fanining “Tibbiy etika va deontologiya asoslari” mavzusi masalalari bayon etilgan.