“GUL VA SANOBAR” DOSTONI BADIIYATI - Madaminova Dilnura Bahodir qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Xorazm dostonlari jamlangan “Oshiqnoma” majmualarining 3-kitobi, “Oshiqnoma” turkumidagi “Gul va Sanobar” dostoni badiiyati, romandagi obrazlar tahlil qilingan.