KURSANTLARGA O‘Q OTISH TAYYORGARLIGI FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY O‘Q OTISH TRENAJYORLARINI QO‘LLASH IMKONIYATLARI - Yusupov Olim (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kursantlarga o‘q otish tayyorgarligi fanini o‘qitishda zamonaviy o‘q otish trenajyorlarini qo‘llash imkoniyatlari ilmiy jihatdan tahlil qilingan.