MAMLAKATIMIZDA BOSHQARUV TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHNING INNOVATSION LOYIHALARI - Axmadjonov Tohirjon Tursunboy o'g'li (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Quyidagi ilmiy maqolada boshqaruv tizimi hamda uni takomillashtirishning innovatsion yo'llari xususidagi ilmiy tahlillar keltirilgan.