BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MILLIY HARAKATLI O‘YINLAR - Abdujabborova Sabina Kurbonali qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini jismoniy rivojlanishi, bolalarning harakat ko‘nikma va malakalarini shakllanishida milliy harakatli o‘yinlarning ahamiyati xaqida malumotlar keltirilgan.