VIRTUAL SAYOHATLARNING TURLARI VA ULARNING YARATILISH TARIXI - Abrorxonova Kamolaxon Abrorxonovna; Xudoyberdiyeva Sayyora Qilich qizi (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya: Maqolada bugungi kunda jahon ta’lim maydonida mediatexnologiyalar – virtual olam va virtual sayohatlarni yoʻlga qoʻyishga boʻlgan ehtiyoj tahlil qilinib, ta’lim samaradorligini oshirish maqsadida ta’lim sohasida yangi va samarali texnologiyalarni ishlab chiqish va oʻquv faoliyatni shu asosda tashkil etish takliflar berilgan.