PROFESSIONAL TA`LIMNI RIVOJLANTIRISHDA MUAMMO VA ECHIMLAR - Qo‘chqarov Xurshid Baxramovich (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya:Maqolada muallif tomonidan professional ta’lim tizimini rivojlantirish xamda raqobatbardosh kadrlarni tayyorlash masalalari taxlil qilindi.