ADABIY TA’LIMDA ERKIN TARBKYA TEXNOLOGIYASINING O’RNI - Madolimova E’zozxon Sohibjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada erkin tarbiyanining o’rni, uning adabiy ta’limda tutgan o’rni haqida yoritib berilgan. Qolaversa, tarbiyaning o’quvchini tarbiyalashda adabiy timsollar tarzida nomoyon bo’lishi haqida ma’lumotlar berilgan.