БЎЛАЖАК ТАСВИРИЙ САНЪАТ ЎҚИТУВЧИЛАРДА КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИКНИ АМАЛИЙ ДАРСЛАРДА АКЛЛАНТИРИШНИНГ ПЕДАГОГИК ЖИХАТЛАРИ - Шарипжонов Мухиддин Шокиржон ўғли; Қосимов Миржалол Абдуқаххор ўғли (Journal of new century innovations, 2022)
Ушбу мақолада бўлажак тасвирий санъат ўқитувчилар тайёрлашда уларда касбий компетентликни шакллантириш масалалари алохида ёритилган. Амалий дарсларда дуч келинаётган муаммоларни ечишга қаратилади. Педагогик фаолиятдаги муаммоларни ечишга ёрдам беради.