«TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH» - Ibragimova Dilorom Ismoiljanovna (Journal of new century innovations, 2023)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim-tarbiya jarayonida pedagogik texnologiyalarni qo‘llash, ta’lim jarayonini loyihalash haqida ma’lumotlar berilgan.